Scoutsorama 2017

Een topeditie van ons opendeurweekend, dat is waarnaar we streven. Wontolla en den 92ste presenteren u met trots: Scoutsorama 2017! We starten op vrijdagavond met ons nieuwste concept “Club92” onze Dans-@-rama fuif in een nieuw jasje. Op zaterdag genieten de kleinsten met volle teugen van de originele Vlaamse kermis, springkastelen, animatie en ingenieuze sjorconstructies. Een prachtig gesjorde brug over onze terreinen, toffe activiteiten voor onze jeugd, een kindervoorstelling van de jins in onze grote tent en dit jaar voorzien onze kevins zelfs een portie actie met laser-shooting. Zaterdagavond gaan we gewoon onverminderd door. Alvorens aan te schuiven aan ons buffet, kan je genieten van een lekkere cocktail aan onze bar. De allerkleinsten genieten van de ‘animatie’, terwijl de ouders een halve kip, kippenbil, vol-au-vent of een vegetarische schotel achter de kiezen werken. Je hoort het goed. Je kan op ons kippenfestijn genieten van een uitgebreid en gastronomisch aanbod! Op zondag doen we alles nog eens over. Vlaamse kermis, pannenkoeken, frieten, zon en gezelligheid. Wie overdag langskomt kan ook opmerken dat het creatieve talent van de groep al van jongs af aanwezig is, want elke tak geeft het beste van zichzelf in zijn eigen takaanbod. Onze afsluiter van de dag is minstens even spectaculair: de zangavond, dit jaar een jubileumeditie, jaja 30 jaar zangavond, das om even bij stil te staan. Sketches en zang onder leiding van een heuse live-muziekband. Een echte aanrader. Vraag het maar aan de honderden scouts, gidsen, chiro en ouders die de voorbije 30 jaar de longen uit het lijf zongen. Kom dus zeker eens een kijkje nemen op 5-6-7 mei! Meer info : http://scoutsorama.be/

Vrijwilligers gezocht

We gaan ervoor! Een supereditie van ons opendeurweekend: Scoutsorama 2017. Dit jaar willen we er een echt topjaar van maken. Maar dit kunnen we niet alleen. We hebben een zeer druk gevuld programma, en bij een zeer druk gevuld programma hoort ook een zeer uitgebreide takenlijst. Daarom zoeken we zoals elk jaar nog zeer veel helpende handen. Wil u graag meewerken, voelt u zich geroepen om ook van deze editie een supereditie te maken, aarzel dan niet en stel u kandidaat om eventjes mee te werken. U kan dit doen door gewoon een mailtje te sturen waarin u aangeeft wanneer u zich vrij kan maken tijdens het weekend naar pieter.wontolla@gmail.com en wij proberen dan een leuke ploeg samen te stellen die samen met u een taakje doet. Als u nu een specifieke taak op zich wil nemen, kan u dat ook melden, en in de mate van het mogelijke zetten we u op die shift. Naast scoutsorama zelf zijn wij ook nog op zoek naar security voor de fuif op vrijdag. Inschrijven dus via een mailtje aan pieter.wontolla@gmail.com Alvast bedankt!

groepsdag 2017

Op zondag 23 april is het weer zover. Dit jaar maken we een groten uitstap naar de zee met heel de groep. Inschrijven is niet meer mogelijk.

Maggie de blok

In een ver verleden had ‘Den 92ste’ geen lokalen. De toenmalige ouders en oud-leiding hebben de handen uit de mouwen gestoken en een pracht van een gebouw neergezet. Met vereende kracht slaagden ze er in om de scoutsgroep van zowel gronden als lokalen te voorzien. De groep begon nog meer te groeien, en de lokalen en grond groeiden mee. Dit is ondertussen bijna 50 jaar geleden, en de eerste lokalen van toen zijn tot op de draad versleten. Daarom groeide binnen Wontolla het plan om ‘Den 92ste’ van een nieuw lokaal te voorzien. Dit plan begint steeds concreter te worden en in mei 2017 starten we met de bouw van dat nieuw lokaal. Er is reeds een aanzienlijk spaarpotje aangelegd, maar dit is niet voldoende om de bouw nu al te kunnen betalen. Daarom doen wij een beroep op ouders en sympathisanten. Hier vindt u meer info over Maggie.

Pagina's