Scoutsorama 2017

Een topeditie van ons opendeurweekend, dat is waarnaar we streven. Wontolla en den 92ste presenteren u met trots: Scoutsorama 2017!

We starten op vrijdagavond met ons nieuwste concept “Club92” onze Dans-@-rama fuif in een nieuw jasje.

Op zaterdag genieten de kleinsten met volle teugen van de originele Vlaamse kermis, springkastelen, animatie en ingenieuze sjorconstructies. Een prachtig gesjorde brug over onze terreinen, toffe activiteiten voor onze jeugd, een kindervoorstelling van de jins in onze grote tent en dit jaar voorzien onze kevins zelfs een portie actie met laser-shooting.

Zaterdagavond gaan we gewoon onverminderd door. Alvorens aan te schuiven aan ons buffet, kan je genieten van een lekkere cocktail aan onze bar. De allerkleinsten genieten van de ‘animatie’, terwijl de ouders een halve kip, kippenbil, vol-au-vent of een vegetarische schotel achter de kiezen werken. Je hoort het goed. Je kan op ons kippenfestijn genieten van een uitgebreid en gastronomisch aanbod!

Op zondag doen we alles nog eens over. Vlaamse kermis, pannenkoeken, frieten, zon en gezelligheid. Wie overdag langskomt kan ook opmerken dat het creatieve talent van de groep al van jongs af aanwezig is, want elke tak geeft het beste van zichzelf in zijn eigen takaanbod. Onze afsluiter van de dag is minstens even spectaculair: de zangavond, dit jaar een jubileumeditie, jaja 30 jaar zangavond, das om even bij stil te staan. Sketches en zang onder leiding van een heuse live-muziekband. Een echte aanrader. Vraag het maar aan de honderden scouts, gidsen, chiro en ouders die de voorbije 30 jaar de longen uit het lijf zongen.

Kom dus zeker eens een kijkje nemen op 5-6-7 mei!

Meer info : http://scoutsorama.be/