Opening 2023-2024

U hebt het ongetwijfeld al gehoord: de scoutsgroep die ons allen zo nauw aan het hart ligt is jarig, de 92ste is 70 jaar! Opgericht in 1953, feest gevierd in 2023: na feestelijke edities van het Scoutsfeest en Scoutsorama, ging de 92ste deze zomer op groepskamp naar Oudsbergen. Het was een succes!
Maar nog is het niet gedaan met feesten: op zondag 17 september nodigt de 92ste u uit op de feestelijke Opening van het nieuwe scoutsjaar. We willen met zoveel mogelijk oudleiders, oudleden en sympathisanten samenkomen om terug te blikken op zeventig jaar 92ste en tegelijk vooruit te blikken op de toekomst van de groep.
De Opening begint op zondag 17 september om 11:00u op de terreinen van de scouts: Predikherenhoevestraat 85 te Reet. U bent welkom vanaf 10:30u.
Die zondag 17 september wordt het nieuwe scoutsjaar plechtig geopend en wordt ook het boek over onze zeventigjarige geschiedenis voorgesteld. Na de Opening volgt er een receptie met een fotovoorstelling en een tentoonstelling over onze geschiedenis, waar we samen herinneringen kunnen ophalen bij een hapje en een drankje. Het wordt een blij weerzien!
We roepen ook iedereen op om het woord te verspreiden! We hebben niet van iedereen een mailadres, maar willen wel iedereen erbij.
Op de Opening kan u ook uw bestelde exemplaar afhalen (en betalen). Het boek vol foto's, verhalen en vertelsels zal om en bij de €30 kosten. We maken overigens geen winst op het boek: de prijs dekt slechts de productiekosten.
We zien elkaar op zondag 17 september!